zondag 29 maart 2015

Cirkelterras - part II

Er zijn zo van die vaardigheden die je in je kindertijd aanleert waarvan je nooit zou denken dat je die ook nog als volwassene zou kunnen gebruiken. Zandkastelen bouwen bijvoorbeeld.


Het voordeel van dit kasteel is dat het niet snel zal wegspoelen... Het werd namelijk gemaakt met stevige stabilisé (200kg cement/m³) en trouwens - we wonen nog redelijk ver weg van de branding.


Jongste zoon hielp mee. Hij schepte de stabilisé uit de aanhangwagen terwijl ik me met het zandkastelen bouwen bezighield. Hij is namelijk op een leeftijd gekomen waarop je dat niet meer doet. En dat de biodiverse vader dat opnieuw leuk vindt, zal ook wel een teken van de leeftijd zijn zeker?


Maar toen de rand van het zithoekje af was, vond ik hem nog bereid om de grote hoop hakselhout naar dat cirkeltje te verplaatsen. Dat deed ie zo enthousiast dat er wel heel veel in terecht kwam. Hij leek Merlijn's suikerpot wel ;-)2 opmerkingen:

  1. Dat ziet er mooi uit, en complimenten voor de assistentie van de zoon.
    Als het terras binnenkort in vol bedrijf is, dan zien we vast wel een vrolijke foto :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Iedereen is welkom om hier een berichtje achter te laten - maar liefst niet anoniem. Beledigende reacties en publiciteit worden verwijderd.