maandag 18 juni 2012

Kapazabay

Het is niet mijn bedoeling om van deze blog een webwinkel of ruilbeurs te maken, maar nood breekt ... voornemens.

Dit is de "last call", alvorens ze richting composthoop trekken.

Iedereen die geïnteresseerd is in 50 potjes Vrouwenmantel - het mag ook minder zijn - moeten zich snel aanbieden.  Je betaalt er de ronde som van nul eurootjes voor.  Watte?  Jawel madam, jawel meneer - ge hebt dat goed gelezen!  NUL euro's!  En dat in deze tijdens van crisis, hoe is't mogelijk!
Ja, dat zal wel weer mijn plant-aardige zelf zijn die het niet snel over zijn hart krijgt om interessante plantjes zomaar weg te schoffelen, of nog erger - plantjes die met veel liefde en zorg in potjes gepoot zijn zomaar weg te gooien.  Dus voor niks, gratis en voor niksmendalle.  Tenzij de verplaatsing natuurlijk, want ik ga dat niet komen brengen - zò zot zijn we nu ook weer niet.


Dus ze staan te wachten - op al wie zo'n 8 tot 10 vierkante meter veil heeft voor een vlakte Vrouwenmantel - want zoveel kan je er mee aanplanten.  Niet slecht hé? 

En dat is nog mooi ook!  Kijk maar eens naar dat spel van die regen druppels!


En makkelijk in 't onderhoud!  Eén keer per jaar snoeien - zo begin juli - en dan krijg je nieuwe mooie bladtoefen en een tweede, zij het minder uitbundige, bloei.  En schoon bloemekes dat dat zijn!7 opmerkingen:

 1. Dat is inderdaad een lief aanbod. Jammer dat je zover weg woont. Succes in ieder geval.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben eigenlijk wel geïnteresseerd. Welke vergeten uithoek van Vlaams-Brabant is dat? Ik woon ook in een vergeten uithoek van Vlaams-Brabant (Hakendover). Je kan me per mail bereiken op com.gmail@supermasj .
  Ik kan dit week-end wel even langskomen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooi aanbod, als je niemand vindt wil ik ze wel adopteren en ze een schoon plekje geven. Maar anderen hebben voorrang.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben ook wel geïnteresseerd maar als het al geregeld is met Supermasj is het ook goed hoor. Afhankelijk ook in welke uithoek je woont.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Supermasj is nog aan het nadenken of ie er om komt - wij wonen nogal ver af van de vergeten uithoek waar hij tuiniert ;-) Stuur me eens een mailtje op biodiversetuin @ gmail .com

   Verwijderen
 5. Hopelijk zijn ze goed terecht gekomen want het is wel prachtig in de tuin!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. En ze zijn goed terecht! Supermasj is in zijn superbolide in zeven haasten naar die andere Vlaams-Brabantse uithoek gevlogen en was er blijkbaar blij mee. Of was ie nu nòg blijer met die Beemdooievaarsbekjes dat ie er bovenop kreeg? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Iedereen is welkom om hier een berichtje achter te laten - maar liefst niet anoniem. Beledigende reacties en publiciteit worden verwijderd.