zondag 23 december 2012

Gelukkige kerst!

Helemaal in de kerstsfeer nu!

Want gisterenavond nog eens naar het toneel geweest.  Niet naar één of andere grote productie door een professioneel toneelgezelschap, maar naar een opvoering van een amateurtoneelgroep.

Maar toch niet zomaar "een" amateurtoneelgroep, maar die waar er naaste familie in meespeelt. 

We zakten er voor af naar Hoeilaart, home-town van het biodivers vrouwke en nestelden ons in de fauteuils in het (voor ons) spiksplinternieuwe Felix Sohie centrum.

De opvoering heette "Jezus, Maria, Jozef" - en dan weet je onmiddellijk waarom we in de kerststemming zijn :-)   Zo'n ouderwetse klucht doet wel eens goed.  Zelfs Middelste zoon heeft hartelijk zitten lachen, terwijl hij naar eigen zeggen "niet zo voor toneel is".


Ondertussen staat Kerstboom er ook weer terug.  Een jaartje ouder dan vorig jaar - en doet het in zijn pot nog redelijk goed.

Samen met Dochter heb ik de boom versierd.  Zij mocht de kleuren kiezen, en alhoewel het opzet "Bont" was, vind ik de boom toch redelijk wit - zal de invloed van de aankopen van vorig jaar wel zijn.

Dus jullie allen: een prettig kerstfeest en alvast een gelukkig nieuwjaar toegewenst - met hopen tuinplezier!  Dat al jullie zaaisels mogen kiemen en al jullie beplantingen mogen lukken, hopen fruit en groensels in te maken en natuurlijk ook veel natuur in jullie tuin gewenst!!!

5 opmerkingen:

 1. Ook van mijnentwege prettige feesten en een fijn 2013 gewenst

  BeantwoordenVerwijderen
 2. plezante, knusse en warme feestdagen en veel succes met de tuin.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Charmante kerstboom! En jij en de jouwen ook een mooie kerst gewenst en een heel mooie nieuwe tuinjaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook van onzentwege fijne feestdagen en een schitterend tuinjaar!

  BeantwoordenVerwijderen

Iedereen is welkom om hier een berichtje achter te laten - maar liefst niet anoniem. Beledigende reacties en publiciteit worden verwijderd.