dinsdag 5 augustus 2014

Verhuiswaterval

Wat is dat hier toch allemaal?

Volop vakantie en nauwelijks tijd om te bloggen!

Ten huize biodiversjes gebeurt er vanalles en nog wat.

Er waren sowieso plannen om de laatste kinderkamer om te vormen tot tienerkamer.

Maar plots kondigde Middelste zoon aan op eigen benen te staan! En een appartementje te betrekken!
En Oudste zoon deed dat al een half jaar terug. (Joh - ik voel me plots oud).

Dus ... onverwacht ... ruimte die vrijkomt, een kamer die dressing wordt - en alle kinderkamers worden (kleer)kastvrij - wat op zijn beurt een waterval van verschuivingen (letterlijk) met zich meebracht.

Gelukkig zijn alle kinderen groot genoeg om deze keer goed mee te helpen met oude kasten uiteen te halen, in andere kamers weer ineen te zetten, nieuw meubilair in elkaar te steken en afgedankt meubilair naar beneden te dragen. Vrijdag komen ze langs van de Kringwinkel.

Al bij al geen slechte zaak, zo een interne verhuiswaterval. Want zo kwam ook een boel speelgoed te voorschijn die eindelijk weg mag. Dochter vindt zich nu al te groot voor zo'n dingen. Dus ook daar mogen ongeschonden stukken van naar de Kringloopwinkel.

Het huis is nu één en al rommel. We worden er ongeveer gek van. Maar het betert. Het raakt getrieerd en opgeruimd. Maar nu is het onderhoud van de tuin wat achterop geraakt. Haag vaarde er wel bij, het gazon staat enkelhoog en borders zien er uiterst verward uit.

En zo gebeurde het dat de op-het-eerste-gezicht foto van deze maand nog niet gepost was. Maar dat is net gebeurd zie: je kan 'em HIER zien. 

7 opmerkingen:

 1. Binnenhuisactiviteiten worden te onzent immer voor 's winters voorzien. Nu is het buiten te doen (en graag!).
  Succes met de verhuiswaterval!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had dat ook liever deze winter gedaan, maar dat idee werd door een interne gezinsmeerderheid naar de vuilbak verwezen. Ik moest namelijk begrijpen dat Middelste zoon NU verhuist; dat Dochter NU naar het middelbaar gaat; dat het biodivers Vrouwke NU kans zag om een dressing te verwezenlijken en dat Jongste zoon eveneens NU kans zag zijn kleerkast uit zijn kamer weg te krijgen... ;-)

   Verwijderen
  2. Dat "NU" gevoel is zoooo herkenbaar ;) Succes!

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Leve de zomer! Bloggen doen we later wel, knus bij het haardvuur?

   Verwijderen
 3. Dan kunnen de kinderen nu hun vleugels uitslaan en op eigen kracht vliegen. Dat is spannend maar het geeft jullie ook weer een heel stuk vrijheid.
  Sterkte met alle beslommeringen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat verandert weer een en ander. Inderdaad spannend allemaal, maar die verhuiswaterval is wel vermoeiend :-p

   Verwijderen

Iedereen is welkom om hier een berichtje achter te laten - maar liefst niet anoniem. Beledigende reacties en publiciteit worden verwijderd.